martes, 16 de noviembre de 2010

GHB

El GHB és un àcid que produeix el nostre cos de forma natural en petites dosis, tot i que es sintetitza artificialment com a droga. Al carrer el pots sentir anomenar pel nom de líquid X, gama G i èxtasi líquid.

Normalment es ven en botelletes d’entre tres o sis dosis, o en rajos d’una dosis (suposadament) que es serveixen des d’inhaladors fins en una copa o un got. Ocasionalment també es pot adquirir en pols.

Una de les formes d’adulterar-lo és venent aigua salda o amb algun altre depressor del sistema nerviós central. Tot i que el més perillós és que et donin GHB en una dosis més alta de la que t’esperaves, ja que les concentracions un cop diluïdes amb aigua, només es poden verificar en un laboratori.

La forma més comuna d’administració és dissolt amb aigua, compartint la botella entre varies persones. Els seus efectes comencen als 5-10 minuts i duren entre 2 i 3 hores. Amb dosis moderades pot tenir efectes empàtics. s’observa una sensació de benestar similar a la borratxera després d’haver consumit uns 3 o 4 glops, amb desitjos de parlar i sociabilitzar-se, relació muscular i pèrdua de la coordinació, a més a és aporta una sensibilitat incrementada cap a la música i el sentit del tacte. Dosis més grans poden provocar des de marejos, vòmits, dificultats per concentrar-se, pèrdues de reflexos i son, fins a la pèrdua del control muscular, immobilitat, problemes respiratoris, pèrdua de la consciència i coma.

Si decideixes prendre'n:
  • Evita barrejar-ho amb alcohol ja que pot provocar una sobredosis i un atac de son imparable.
  • El GHB pot deprimir la respiració en algunes persones.
  • Comença amb una dosis baixa abans de començar-ne a consumir excessivament i tenir una sobredosis.
  • Si consumeixes el doble de la teva dosis de GHB pots desmaiar-te i no recuperar la consciència fins al cap de 4 o 5 ores després.
L'endemà beu força aigua, el GHB s'elimina en gran part a través de l'orina. També pots tenir llacunes de memòria...


No hay comentarios:

Publicar un comentario